Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Grand Hotel Saltsjöbaden – Sveriges svar på Monaco

Grand Hotel Saltsjöbaden – Sveriges svar på Monaco

av Livets Goda

Under extraordinära förhållanden och reserestriktioner som betyder inställda semesterresor för många, blir den här sommaren inte riktigt som man hade tänkt sig. Planerna ändras men längtan efter semester och total avkoppling finns kvar.

Med inspiration från Hotel de Paris i Monaco byggdes Grand Hotel Saltsjöbaden i slutet av 1800-talet som Sveriges svar på Franska rivieran. Endast 20 minuter med bil från centrala Stockholm erbjuder Grand Hotel Saltsjöbaden det bästa från Frankrike så som ostron, champagne och storlagen vy över den glittrande Baggensfjärden, som lika gärna kunnat vara Medelhavet.

Boka in en long stay, Seven Grand Days, och ta del av hotellets alla erbjudanden, segla, spela tennis, njut av strandbad eller bege dig till inomhuspoolen vid dåligt väder. För livsnjutaren finns det aktiviteter, mat och dryck för varje timme.

Franska matsalen
Avnjut en lyxig trerätters middag bland vita dukar, klirrande champagneglas och kristallkronor i den Franska matsalen.

Champagneterrassen
Abonnera Saltsjöbadens mest åtråvärda takterrass för familj och vänner och njut av en magisk utsikt med ett glas av husets champagne Bollinger.

Sea Front
Upplev en långlunch i avslappnad atmosfär på utomhusterrassen Sea Front med havet som kuliss som för tankarna till franska rivieran.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING