Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Grand Hôtel Stockholms Anton Windmar utsedd till årets bästa bartender och Cadierbaren prisas för årets bästa cocktailmeny i Bartenders’ Choice Award

Grand Hôtel Stockholms Anton Windmar utsedd till årets bästa bartender och Cadierbaren prisas för årets bästa cocktailmeny i Bartenders’ Choice Award

av Livets Goda

Bartenders’ Choice Awards (BCA) är det mest prestigefyllda erkännandet inom den nordiska barscenen. Inom Norden har BCA blivit en årlig tradition som samlar över femhundra branschfolk och cocktailentusiaster i en expertbaserad jury. Varje år nominerar och röstar jurymedlemmarna på sina favoriter inom sju kategorier innan vinnarna tillkännages. I år kammar Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm hem pris för årets bästa cocktailmeny och Cadierbarens Bar Manager, Anton Windmar, utses till årets bästa bartender. 

”Att få detta erkännande är ett bevis på det hårda arbete och det hantverk som ligger bakom varje cocktail. I Cadierbaren strävar vi efter att erbjuda en minnesvärd upplevelse, från det att gästen sätter sin fot i baren och öppnar upp menyn till den allra första sippen. Jag vill tacka Bartenders’ Choice Awards till den ärofyllda utmärkelsen och även rikta ett stort tack till mitt team som tillsammans med mig utvecklat årets cocktailmeny, säger Anton Windmar, Bar Manager på Cadierbaren, Grand Hôtel Stockholm.

”Det finns så många bartenders och barer i Norden och de förtjänar alla uppmärksamhet och erkännande. När vi skapade Bartenders’ Choice Awards 2010 ville vi inte bara skapa en tävling där en specifik drink avgör vinnaren, utan ett pris som hyllar vardagen och betydelsen av konsistens för att driva en högkvalitativ bar”, säger Joel Katzenstein, medgrundare Bartenders’ Choice Awards.

RELATERAD LÄSNING