Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Grand Soleil byter om till höstskrud och presenterar helt nytt brunchkoncept

Grand Soleil byter om till höstskrud och presenterar helt nytt brunchkoncept

av Livets Goda

Grand Soleil är Grand Hôtels året om-satsning som nu officiellt lämnar sommarsäsongen bakom sig och byter om till sin nya höstskrud. Fokuset på kvalitativa råvaror och en handplockad meny signerad Mathias Dahlgren består, med en helt ny meny samt höstiga inslag i interiören. 

Grand Soleils höstmeny kommer bestå av bland annat kalvtartar med champinjon, franskvatten och krasse, burrata med bakade vintertomater, oliver och färska örter, kycklingescalope med kronärtskocka, parmesan och citron samt moules frites. Menyn ersätter den tidigare mer sommarinspirerade menyn och välkomnar de mer kyligare månaderna vi har framför oss.

Interiört välkomnas nu gästerna med en värmande brasa från den öppna kaminen placerad mitt i restaurangen, tillsammans med de stora panoramafönstren som fortsätter bjuda in till utsikten över Blasieholmshamnen.

Helt nytt för Grand Soleil, och även Grand Hôtel, är brunchsatsningen med start den 23 september. Varje helgförmiddag, lördag till söndag, erbjuds brunchmeny med bland annat tre riviera-inspirerade rätter och à la carte-meny. Lördagsförmiddagar bjuds DJs in för att ytterligare höja helgstämningen. Brunchen kommer serveras mellan klockan 10-16.

RELATERAD LÄSNING