Hem Mat & Restaurang Gratinerade musslor, Tio Pepe & sommar i luften!

Gratinerade musslor, Tio Pepe & sommar i luften!

av Livets Goda

Cozze ripiene – fyllda musslor. Det är vansinnigt lätt att falla för den här syditalienska klassikern som på ett härligt vis är själva sinnebilden vi har av landets husmanskök när det är som bäst. Enkelt att laga, inget tillkonstlat, bara bra råvaror och lite tålamod. Den perfekta förrätten att servera och som dessutom kan förberedas fram till gratineringsmomentet. Vi har dessutom upptäckt att det är en förträfflig tapasservering, inte minst när det klunkas härligt kall Tio Pepe därtill.

Recept

Serverar 8-10 personer

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING