Hem Livets Goda Prenumeration Grillnyheter från Lönneberga

Grillnyheter från Lönneberga

av Livets Goda

Lönneberga sätter smak på årets grillsäsong! Lanserar två nyheter i sitt populära grillsortiment av färsk, färdigmarinerad kyckling. Ett fräscht och lite rivigt kycklingspett med smak av jalapeño och vitlök, samt en thailandsinspirerad bröstfilé marinerad i ingefära, koriander och limezest.

Allt fler väljer kyckling på tallriken, även under grillsäsongen. Från v16 är Lönnebergas hela grillsortiment av färsk, färdigmarinerad svensk kyckling ute i butik. Redo att läggas på grillen.

– Grillsäsongen är vår absoluta favoritsäsong! Med Lönnebergas smakrika grillsortiment gör vi det enkelt att samlas kring riktigt god mat, säger Johanna Nathhorst, Brand Manager Lönneberga,

Nyheterna
Det populära färdigmarinerade grillsortimentet utökas med en bröstfilé och ett spett i nya smaksättningar. Precis som övrigt sortiment är de smaksatta med färska örter och kryddor.

– De färdiga grillspetten har blivit lite av vårt signum och årets smak sticker ut med sin fräscha och lite heta kryddning. Svenskarnas favorit alla kategorier när det gäller kyckling är bröstfilén, årets nyhet hämtar inspiration från det Thailändska köket som svar på det stora intresset för smaker från Asien, säger Johanna Nathhorst, Brand Manager Lönneberga.

Lönneberga Kycklingspett Jalapeño & Vitlök
Populära kycklingspett i en ny oemotståndlig kryddning, med precis lagom sting från jalapeño & vitlök. 4 spett/480 g. Gjord av kycklingbröstfilé.

Lönneberga Bröstfilé Ingefära & Koriander
Bröstfiléer i en härlig thailändsk marinad av ingefära, koriander och citronzest. Förpackade i Lönnebergas
klimatsmarta förpackning med minst 57% mindre plaståtgång än föregångaren. 4 filéer/650 g.

Alla kycklingprodukter från Lönneberga är 100% svensk kyckling från Blekinge med omnejd, märkta med
den ”gula pippin” från Svensk Fågel.

Säsongsfavoriter åter i sortimentet
Lönneberga Färska kycklingspett Chili och ingefära
4 spett/480 g. Gjord av kycklinglårfilé.

Lönneberga Färska kycklingspett Paprika och örter
4 spett/480 g. Gjord av kycklingbröstfilé.

Lönneberga Kyckling Lårfilé Chipotle och black garlic
5-6 bitar/800 g. Gjord av kycklinglårfilé.

RELATERAD LÄSNING