Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang GROHE möter hotellbranschen i Köpenhamn

GROHE möter hotellbranschen i Köpenhamn

av Livets Goda

Med GROHE SPA som samarbetspartner och utställare går hotelleventet The Lobby av stapeln den 5–6 september i Köpenhamn. Bland deltagarna finns beslutsfattare inom branschen från hela Europa.

Runt 250 investerare, utvecklare, hotellägare, hotelloperatörer, designers, arkitekter, köpare och leverantörer samlas i Köpenhamn den femte och sjätte september för att utveckla hotellbranschen. En viktig punkt på agendan är att motivera och stödja utvecklingen mot en mer hållbar framtid.

Som stor leverantör av sanitetsprodukter till hotellbranschen stödjer GROHE SPA eventet The Lobby för att inspireras och möta nuvarande såväl som framtida kunder. På plats kommer GROHE SPA visa upp utvalda produkter som är skräddarsydda för hotell.

Det övergripande temat för eventet är ”Forwardism”, en term som omfattar framåtanda, utveckling och förnyelse med respekt för historien samtidigt som det lägger ett särskilt fokus på klimat och socialt ansvar. Talare från hela världen har bjudits in för att diskutera ämnet samt utmana och övertyga deltagarna med nya förhållningssätt till branschen.

RELATERAD LÄSNING