Hem Vinvärlden Hallå där chefredaktören..

Hallå där chefredaktören..

av Livets Goda

– Den är precis lika fullmatad med reportage, recept och spännande drycker som vanligt. Vi har bara döpt om den för att betona att våra tidningar hör ihop. Numera heter den Livets Godas specialmatmagasin Diné & Dryck. Varför då? – Vi vill förstärka familjenamnet Livets Goda och därför kommer vi att göra 10 fullspäckade nummer nästa år. Två av dessa är Livets Godas specialmatmagasin Diné & Dryck och ett nummer är ett supernummer på 328 sidor där Livets Goda och Diné & Dryck är sammanslagna. Vad innebär det för våra prenumeranter? – Det betyder att de som tecknar en årsprenumeration får tio nummer nästa år där tre av dessa är specialmatmagasinet Diné & Dryck. Dessutom får de vår Nyhetsbilaga sex gånger per år. Där bevakar vi alla vinnyheter som släpps i Systembolagets ordinarie- och beställningssortiment. Dessutom det som släpps i vinkällarbutikerna. Allt detta för 595 kr per år. Men om jag är helt ointresserad av mat då och mest vill läsa om vin och andra drycker? – Då kan du välja att få 7 utgåvor av ordinarie Livets Goda plus Nyhetsbilagorna. Det kostar dig 395 kr per år.  Vad föranleder satsningen Anders? – Vi har länge velat utöka vår utgivning vilket vi gör nu och får på sätt större och mer frekvent exponering. Vi vill framhäva vårt starka varumärke, Livets Goda ännu mer. Dels som Sveriges ledande vintidning men nu också med en mycket omfattande matsatsning med en mycket hög kompetent kunskapsnivå. Vad är målsättningen? Målet är att Livets Goda inte enbart ska ses som Sveriges ledande vintidning, Livets Goda ska också vara bland de främsta beträffande matkultur. Vad har du för egna favoriter i det rykande färska numret av Diné & Dryck? – Svampreportaget var lysande. Sen är jag alltid glad när det är mer om vin. Vi har flera exempel i det här numret. Dels ett reportage om Johan Magnusson som bedriver lagringsverksamhet. Här får du alla tipsen om du vill börja samla vin. Plus en dekanteringsskola. – Jag gillade också reportaget om hur du kan göra en vinupplevelse av din solsemester. Här har vi följt en otroligt skicklig oenolog på Rhodos, tagit del av hur de arbetar i sitt stekheta klimat och provat deras viner som var över förväntan. Slutligen Anders, får läsarna lika mycket för pengarna som de är vana vid? – Vänta bara till ni får se nummer ett som kommer i december. Jag lovar att ingen blir besviken 🙂

RELATERAD LÄSNING