Hem NyheterNyhet WB Hantverksbrandyn Bardinet välkomnar sin senaste familjemedlem, Bardinet Coffee

Hantverksbrandyn Bardinet välkomnar sin senaste familjemedlem, Bardinet Coffee

av Livets Goda

Hantverksbrandyn Bardinet välkomnar sitt nyaste tillskott i familjen, Bardinet Coffee. Det är en ny blend på Bardinet Brandy och starkt kaffe gjort på bönorna Arabica och Robusta.

Bardinet Coffee släpps den 1:a november kl 10:00 med varunr: 53556-01 | pris: 209 kr | 700 ml | alk. 28%VOL | Man beställer Bardinet Coffee enkelt till ditt Systembolag.

“Bardinet såg möjligheten att göra en bra produkt för den ökade marknaden av produkter med kaffesmak berättar Anne-Charlotte Birnik på Moestue Sverige”.

Kaffe och Brandy har länge varit en bra matchning och brandy är en bra smakbrygga för att göra kaffedrinkar på.

Bardinets Masterblender, Bénédicte Bertet, väljer kaffebönor av fruktiga Arabica och bittra Robusta till Bardinet Coffee som ger en aromatisk blend. Den är god att njuta on the rocks eller som en ingrediens till cocktails.

Nedan ser du en krämig Bardinet Iced Coffe och receptet är enkelt:

4-6 cl Bardinet Coffe
2-3 cl kallt espressokaffe
0,5-1 cl vaniljsockerlag

Tillsätt samtliga ingredienser i en shaker med is, sila ner i ett kylt glas och fyll på med iskall mjölk efter smak. Garnera med en twist av ett apelsinskal.

Bardinet grundades av Paul Bardinet som startade sin verksamhet 1857 i Limoges och är den äldsta brandyproducenten i Frankrike. Paul hade en vision att skapa kvalitativ sprit för alla att råd att njuta av. Sedan 1993 är Bardinet en del av spritproducenten La Martiniquaise som grundades 1934 av Jean Cayard. Gruppen La Martiniquaise-Bardinet är fortfarande en privatägd spritproducent med en bred portfölj av internationella varumärken.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING