Happy Tammsvik lanserar egen hantverksöl - En Roligare Lager

Livets Goda 22 Oct, 2018
Whisky och Bourbon Nu har Happy Tammsvik en ny lager på lager. Det handlar om en lokalproducerad hantverksöl signerad det entusiastiska restaurangteamet i samarbete med Kesuddens hantverksbryggeri.

Happy Tammsvik fortsätter att utöka sitt sortiment av hantverksölsorter och har idag ett av de största utbuden i konferensbranschen. Mötesanläggningen är certifierad av Untappd, världens största ölcommunity, och i puben kan gästerna välja mellan ett stort antal ölsorter: pilsner, IPA, Ale, Lager, ekologiska, glutenfria och alkoholfria. Och i dagarna har en helt ny lager lanserats, ett samarbete mellan det entusiastiska restaurangteamet på Happy Tammsvik och Kesuddens hantverksbryggeri.

– Det är en pilsner i modern stil, vilket rent receptmässig innebär att den först är humlad med Chinook för bitterheten och senare med aromatiska smakgivarna Amarillo och Cascade, säger Michel Mendez, sommelier på Happy Tammsvik och drivande i projektet.

Restaurangteamet på Happy Tammsvik har varit delaktig i hela processen och även hotelldirektören fick provsmaka innan receptet sattes.

– Det är en fröjd att se när mina medarbetare drar igång med nya halvgalna projekt som de brinner för och dessutom få vara med på ett litet hörn, säger Peter Tzintzis, hotelldirektör på Happy Tammsvik.

- Dessutom är det väldigt roligt att många av våra gäster väljer hantverksöl istället för klassisk stor stark, vi vill väcka nyfikenhet och tänja gränser i alla sammanhang, även när det kommer till dryckesvalmöjligheter.


Världen hyllar High Coast

Whisky och Bourbon På High Coast Whisky är man stolta som tjädertuppar där…
18 Jan, 2019

Ben & Jerry’s nya glass kommer i rosa fudge, hjärtan, chunks och swirls

Övrigt Lagom till Alla Hjärtans Dag lanseras Ben & Jerry’s Topped…
18 Jan, 2019

Nordic Choice Hotels prisar Löfbergs

Vin Kafferosteriet Löfbergs prisas återigen för sitt hållbarhetsarbete. Den här gången…
18 Jan, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Fredagstips från Winefinder: 96-poängs Brunello di Montalcino

Vin Nummer 11 på Wine Spectators Top 100 - 2017 -…
18 Jan, 2019

Hotel At Six skapar ny arena för samtidskonst

Mat och Restaurang At Six strävar efter att omdefiniera begreppet hotellkonst. Petter Stordalens…
17 Jan, 2019

Grattis Tintin - 90 år!

Whisky och Bourbon Utlandskorren Tintin fyller 90 år och den älskade, men även…
17 Jan, 2019

Inspiration: Nacka/Koreansk kycklingsallad med nudlar

Mat och Restaurang Premium I det kalla januarivädret så inspirerar Livet Goda redaktionen här…
17 Jan, 2019

Tobaksfria Onico i ny smak

Övrigt Onico, en tobaks- och nikotinfri prilla, är Swedish Match tobaks-…
17 Jan, 2019

Två av tre svenskar kommer att förändra sina matvanor i år

Mat och Restaurang Nytt år, nya möjligheter. Många svenskar ser ett nytt år…
17 Jan, 2019

Glenburgie 18 YO lanseras den första mars på Systembolaget

Whisky och Bourbon Den 1 mars lanseras ytterligare en familjemedlem i Ballantine’s Single…
17 Jan, 2019

Divines nyheter under februari

Vin Importören Divine lanserar under februari en hel del nyheter och…
17 Jan, 2019

We & Wine lanserar ny årgång av Zuccardi’s välrenommerade vin Tito

Vin Vinet Tito Zuccardi är en hyllning av vinmakaren Sebastián Zuccardi…
17 Jan, 2019

SIA Glass väljer bort palmolja

Övrigt - Det senaste året har vi minskat användningen av palmolja…
17 Jan, 2019

Mathias Dahlgren och Staffan Naess öppnar bistro och vinbar på The Sparrow Hotel

Mat och Restaurang Den 1:a februari, endast ett stenkast från Stureplan i Stockholm,…
16 Jan, 2019

Nu är skrei-säsongen igång

Mat och Restaurang Säsongen för den norska torsk-delikatessen skrei har börjat och den…
16 Jan, 2019

Vinkällan förstärker med en driftansvarig

Vin Under hösten 2018 har Vinkällan haft intervjuer med personer som…
16 Jan, 2019

Par tar över vingård i storsäljande författarens nya bok

Övrigt Tove Alsterdal är bästsäljande och prisbelönt deckarförfattare, känd för att…
16 Jan, 2019

Årets Viltkock koras

Vin Lördagen den 2 februari avgörs vem som blir Årets Viltkock.
16 Jan, 2019

Mest prisvärda röda vin 2018 enligt Munskänkarna

Vin Paul Jaboulet Côte du Rhône Parallèle 45 2015, har tilldelats…
16 Jan, 2019
Artikelarkivet