Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Här är Picadelis food-to-go-nyheter för 2024

Här är Picadelis food-to-go-nyheter för 2024

av Livets Goda

Trekantsmackor är i ropet! Från de svenska salladspionjärerna på Picadeli kommer i vår flera nya smaker till food to go-hyllorna. Allt från en klubbande Club Sandwich till en Ceasar Pleaser. Picadeli är idag marknadsledande i de svenska food to go-hyllorna, med allt från sallader och wraps till sandwiches. Bland vårens nyheter finns både triangelformade mackor och färdigpackade sallader. Så för alla som är sugna på en trekant är det bara att hugga in!

Att hitta hälsosam och prisvärd snabbmat är lättare sagt än gjort, trots att efterfrågan är högre än någonsin. Sedan 2022 har salladspionjären Picadeli lyft smakupplevelsen i de svenska food to go-hyllorna, ett intåg som konsumenterna älskar! Idag är Picadeli marknadsledande inom segmentet och det varumärke med högst tillväxt i butikshyllorna. Med färdigpackade sallader, wraps och mackor i cirka 1 300 butiker i landet har de fångat svenskarnas hjärtan, och smaklökar!

Picadelis nya sandwiches kommer i fem spännande smaker och i en välkänd kostym av trekantsmodell som klarar av att slängas ner i väskan för den som är på språng.

– Mackan har fått ett rejält uppsving de senaste åren vilket inte minst märks hos oss på Picadeli. Det fiffiga med trekantsmackan att den är god, hälsosam och går att variera i oändlighet. Bland nyheterna har vi varianter av klassiker som Club Sandwich och BLT och en helt ljuvligt krämig sandwich med varmrökt lax och picklad morot, säger Ted Hallberg, produktutvecklare, Picadeli.

Sedan flera år tillbaka har Picadeli plockat bort rött kött från alla sina produkter, en medveten satsning för ett mer hållbart och hälsosamt sortiment med låg klimatpåverkan. Istället har man fyllt på med ännu mer grönt. En vegetarisk lakto-ovo nykomling som lär bli en favorit bland landets vegetarianer är trekantsmackan The Italian Triangle – fylld med smakrik pesto, örtiga soltorkade tomater och mjuk mozzarella.

Fler nyheter i food-to-go-hyllan
Trekanstmackorna är inte de enda nykomlingarna i food-to-go-hyllan i vår. Tillsammans med fem nya färdigförpackade sallader blir sortimentet komplett – och svårt att motstå. Salladerna kommer i välkända smaker, som bland annat klassikern The Caesar Pleaser, men också överraskningar som Creamy Curry BBQ Bowl där krämig currypasta, vegetariska BBQ-bites och krispigt äpple får samsas i en ljuvlig mix.

Nyheterna finns i butik från vecka 11 och framåt.

Ett urval av food to-go nyheterna för 2024:

Sandwich: In da Club Sandwich
Sandwich: Chicken Caesar Pleaser
Sandwich: The Italian Triangle
Sandwich: Smokin’ Salmon Sandwich
Sallad: Peace to Pesto Chicken
Sallad: Creamy Curry BBQ Bowl
Sallad: Creamy Chili Shrimps

RELATERAD LÄSNING