1

Heja-linjen skapar arenakänsla för ett fotbolls-EM från soffan

I år stannar många fans hemma när de hejar fram herrlandslaget i fotbolls-EM. Med Heja-linjen kan blå-gula fans ringa upp Förbundskapten Janne Andersson och lyssna på hejaramsor som ger den rätta energin och arenakänslan för en hejaklack hemifrån soffan. Bland ramsorna finns välkända klassiker men också en hejaklacksversion av den officiella EM-låten Flaggan i topp.

Heja-linjen är en telefonlinje framtagen av Coca-Cola och Svenska Fotbollförbundet dit alla fans kan ringa för att ta del av arenakänslan hemifrån soffan. Förbundskapten Janne Andersson välkomnar inringarna till telefonlinjen där de har möjlighet att välja mellan fem olika hejaramsor att lyssna på – eller skråla med i.

– Coca-Cola är ett självklart val för många när de samlas i sofforna för att heja fram vårt herrlandslag i EM. Vi vill därför hjälpa till att maxa upplevelsen och bjuda på den speciella känslan som infinner sig när tusentals människor hejar tillsammans. När fansen inte kan komma till arenan tar vi arenakänslan till fansen, säger Victoria Adolfsson, varumärkeschef på Coca-Cola i Sverige.

– Det är viktigt för oss att stämningen inte går förlorad trots att vi inte kan ha fansen på plats på arenorna. Med heja-linjen hoppas vi kunna ge tillbaka lite av känslan och energin till alla blå-gula fans som följer oss hemifrån, säger Hanna Leback, kundansvarig Coca-Cola, Svenska Fotbollsförbundet.

Heja-linjen består av de fyra välkända hejaramsorna Vi älskar SverigeKanna påIn med bollen i målVi är svenska fans allihopa och en hejaklacksversion av den officiella EM-låten Flaggan i topp. Heja-linjen nås genom att ringa 086 860 886. Samtalet kostar som ett vanligt samtal.