Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Hemburgarlådan från MAX – grilla din egen Grand Deluxe

Hemburgarlådan från MAX – grilla din egen Grand Deluxe

av Christoffer Enquist

MAX lanserar burgare i ett gör-det-själv-kit. Hemburgarlådan, som den kallas, innehåller ingredienser till fyra burgare och kan beställas via alla kanaler. Få den utkörd, passa på att köpa med dig middagen när du äter din lunchburgare, eller beställ den i vår drive in – Hemburgarlådan finns att köpa på MAX restauranger från och med torsdag den 9 april.

– En specialare från oss i speciella tider, börjar Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX. Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en MAX burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept, så balansen blir perfekt – jag vet vad jag kommer grilla i påsk!

Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, MAX eget Friscobröd, cheddarost, MAX originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. Man kan också välja Hemburgarlådan med dessert – då kommer den med fyra Lava Cakes.

– Nu kan alla lägga sin egen touch på sin MAX burgare, säger Jonas Mårtensson som är chefskock på MAX. Jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare från MAX, så kan man själv leka med smakerna. Gillar du hetta? Addera lite sambal oelek eller varför inte jalapeño. Möjligheterna är många, men bara om du vill – hemburgaren funkar precis lika bra som den kommer också.

Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur du grillar eller steker köttet, recept och information om produkterna.

Hemburgarlådan finns att köpa i MAX restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla MAX beställningskanaler.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING