Hem NyheterNyhet WB Hennessy firar in julen med begränsade utgåvor av konstnären Julien Colombier

Hennessy firar in julen med begränsade utgåvor av konstnären Julien Colombier

av Livets Goda

I samband med att året går mot sitt slut och julen är runt hörnet, vill cognacshuset Hennessy hylla naturen med glädjefulla begränsade utgåvor skapade av den franska konstnären Julien Colombier.

Julien Colombier är en självlärd fransk konstnär som gärna hittar inspiration i naturen. Hans skapelser består av drömlika och målande tropiska skogar. För Colombier, är naturen en mix och för Hennessy-huset är naturen en del av DNAt och cognacskapandet. Han startar ofta den kreativa processen med en svart canvas där har tolkar sitt poetiska språk till en festlig och färgstark djungel som visar druvor och vinblad.

Signaturdesignen av Julien Colombier är tolkad i en begränsad utgåva för att fira julen, Hennessy Very Special. Förpackningen och etiketten är designad efter Julien Colombiers konstverk av naturen, som även innehåller en QR kod som leder till Hennessys hemsida för mer information kring samarbetet. Hennessys begränsade utgåva hittar du på Systembolaget från slutet av november 2021.

Juldrink – Twinkle Jasmine med Hennessy Very Special

För att fira den begränsade utgåvan har Maison Henessy tagit fram en signaturdrink som passar till julen; the Twinkle Jasmine Cocktail med Hennessy Very Special.

Ingredienser:
40ml Hennessy Very Special
15ml Citronjuice
15ml Sockerlag
60ml Jasminte

Så här gör du:
Lägg alla ingredienser i en shaker med is. Skaka den kyld och sila upp drinken i ett glas. Garnera gärna med en bit citronskal.

Pris: 429 SEK
Tillgänglig: på Systembolaget, fast sortiment, från och med slutet av november
Artikel nr: 156
Alkohol: 40 %

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING