Hem Whisky & Bourbon Hernö Gin vald till årets produkt i Norden för andra året i rad vid BCA 2018

Hernö Gin vald till årets produkt i Norden för andra året i rad vid BCA 2018

av Livets Goda

Bartenders’ Choice Awards skapades av bartendrar för bartendrar i syfte att höja branschstandarden i Norden genom att lyfta fram de aktörer som tillsammans bidrar till en blomstrande cocktailkultur. Juryn i 2018 års upplaga av tävlingen utgörs av 300 erkända profiler från sprit- och cocktailbranschen och priset delas ut vid en gala på Grand Hôtel i Stockholm den 16 december.

– Det värmer oerhört mycket att bli vald av hängivna och ambitiösa yrkesproffs som får ut det bästa av våra produkter och serverar det till sina kunder i barer över hela Norden. Jag känner mig så hedrad och vill tacka alla skickliga bartenders som lyfter Hernö Gin till fantastiska smakupplevelser i sitt dagliga arbete, säger Jon Hillgren, grundare och vd, Hernö Gin.

Bekräftelse på en smakprofil som håller i längden
Hernö Gin har funnits på marknaden i sex år och har under den tiden hunnit etablera ett starkt varumärke inom superpremiumgin-segmentet. Världens bästa gin, bästa gin i Asien samt världens bästa Gin & Tonic är några av de drygt åttio master- och guldmedaljer som gör Hernö Gin till Europas mest prisbelönta gin 2013–2017.

– Att bli krönt till vinnare av Årets produkt för andra året i rad är en bekräftelse på att våra produkter har en långsiktig profil och en hållbar karaktär, helt i linje med vår strategi. Med utmärkelsen hoppas vi nå ökad kännedom och ta plats på hyllan i ännu fler cocktailbarer i Norden, avslutar Jon.

Ge bort en prenumeration på Livets Goda i julklapp

En prenumeration på Livets Goda kostar 375 kr/ år och omfattar 9 utgåvor. 
Teckna en prenumeration i julklapp till någon som du tycker om >>

 

 

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING