Hem Vinvärlden Hernö Gins nyemission kraftigt övertecknad

Hernö Gins nyemission kraftigt övertecknad

av Livets Goda

Hernö Gins spridningsemission övertecknades med ca 9,15 miljoner kronor. Med anledning av det omfattande intresset har flera tecknare fått en lägre tilldelning än vad som har efterfrågats. Totalt nyemitterades 40 000 B-aktier till drygt 650 tecknare. 

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som visat intresse och det stora förtroende vi har fått. Jag vill också hälsa alla våra nya aktieägare välkomna till Hernö Gin! Det är oerhört inspirerande och glädjande att vi utökar ägarskaran till fler än 1 000 ägare som vill följa med på vår resa. säger Jon Hillgren, grundare och VD, Hernö Gin.

Hernö Gin har de senaste tre åren visat på ett positivt resultat och bolaget är helt obelånat. Under 2016 ökade de totala intäkterna med 71% jämfört med föregående år och finns i dag representerat i 17 länder via särskilda importörer. De fyra senast åren är Hernö Gin Europas mest prisbelönta ginvarumärke med fler än 55 internationella master- och guldmedaljer. I denna minst sagt imponerande samling återfinns troféer så som årets ginproducent i världen (Gin Producer of the Year 2016), världens bästa gin och tonic (Gin & Tonic Trophy 2016) och årets småskaliga destilleri i världen (Boutique Distiller of the Year 2015).

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING