Hem Whisky & Bourbon High Coast Small Batch 32 Exclusive for Livets Goda

High Coast Small Batch 32 Exclusive for Livets Goda

av Livets Goda

Exklusivt erbjudande till våra vin- och whiskyklubbsmedlemmar:

High Coast Small Batch 32 Exclusive for Livets Goda

Small Batch 21 är en specialbuteljering där Livets Goda har valt ut de fat som nu buteljerats och erbjuds exklusivt till Livets Godas Vin- & Whiskyklubb.

Small batch 32 – Exklusive for Livets Goda, består utav två systerfat och då Bourbon Barrels med rökig whisky (45 ppm) lagrat i 8,93 år. Fyllda 2015-02-27. Buteljerade 2024-02-01. Totalt buteljerades 621 flaskor om 500 ml med en ABV på 56%. Priset är 875 kr/flaska, vilka nu erbjuds exklusivt.

Hur beställer jag flaskorna?

Maila till info@livetsgoda.se och rubricera mailet ”Livets Goda Small Batch ” och skriv ner hur många flaskor som önskas, så emotser ni av oss de dolda numren på Systembolaget för beställning.
Turordningsprincipen tillämpas i inkomna mail.

High Coast Small Batch

Chefredaktör Anders Enquist om High Coast Small Batch 32 Exclusive for Livets Goda

Som part i målet så blir det av naturliga skäl svårt för oss att sätta poäng på denna whisky, men givetvis tycker vi den är strålande, föga överraskande. Som alltid så är struktur viktigt för oss i en bedömning av en whisky, och här har vi det vi eftersträvat, en elegant struktur med viskösa dragningar, liksom god densitet som gjuter olja på vågorna. Ett honung- och toffée samspel sätter sin nyanserat söta ton i en fruktighet med mjuk citrus, äpplen och vissa unga fikon. Faten ger utsökta penseldrag av vanilj och dessutom en trimmad fatkryddighet som ger ansenligt temperament i det kultiverat fasta bettet.En strimma av tobak sipprar och ger whiskyn ett distingerat avslut.

High Coast Small Batch 32 Exclusive for Livets Goda 56%
Upplaga 621 flaskor (500 ml).
Pris: 875 kr

Whisky & Bourbon samt Livets Godas Vin- och Whiskyklubb erbjuder kontinuerligt mycket bra och exklusiva erbjudanden, så ett medlemskap kan bana intressanta vägar till mer av livets goda. Vi påpekar även igen att Livets Goda/Whisky & Bourbon inte har några vinstintressen i våra erbjudanden. Vi tar fram olika erbjudande för det exklusiva i och med ett medlemskap i klubben.

RELATERAD LÄSNING