Hem NyheterNyhet WB High Coast Whisky Festival 2023 & Exclusive for Cask Owners

High Coast Whisky Festival 2023 & Exclusive for Cask Owners

av Livets Goda

Festivalbiljetterna är släppta och bokningarna är igång. Skapa din egen festivalupplevelse bland många provningar.

Helgen den 30 juni och 1 juli är det dags igen. High Coast Whiskyfestival med hela sitt provningsutbud finns redan tillgängligt på Tickster, dessutom med ett begränsat antal Early Bird på 2-dagars entrébiljetter.

Vill du bo näst intill festivalområdet kan du boka glamping i tipitält med sköna sängar, alldeles vid älvstranden under nätter då solen aldrig vill gå ned. Tänk att sedan få vakna med älvens stilla flöde utanför medan festivalbestyren börjar ta fart på området.

På High Coast hemsida hittar du info om glamping och andra boendemöjligheter, vänta inte för länge bara, det börjar redan vara fullbokat på några boenden.

Läs mer och boka sommarens höjdpunkt här >>>

Cask Owners Bottling. En exklusiv whisky för dig som fatägare hos High Coast

När privatfat buteljeras blir oftast några av de efterlängtade dropparna över som inte räcker för att fylla den sista flaskan, dessa förenas i ett stort fat för att sedan komma många fatägare till gagn. Ett giftemål mellan privatfat som resulterar i en hett eftertraktad buteljering. Här kommer Small Batch 28 Exclusive for Cask Owners.

Som fatägare kommer man att få ett erbjudande inom kort att få köpa denna i förtur som en del av det som är fatresan. Håll utkik i mailkorgen den 1 december och sprid till medägare. Den 1 december kommer även all info om denna exklusiva utgåva.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING