1

Höstens nyheter från Beslag Design

Höstens första nyhetssläpp i kategorin handtag och knoppar från Beslag Design är här! Fokus för denna säsong är robust och tidlöst. ”De nya produkterna kommer att lyfta hemmet. Vi hoppas att folk kommer att vilja uppdatera och förnya hemma med de nya produkterna när hösten och mörkret kryper på.”, säger Hans Bergström, produktchef på Beslag Design.  

Handtag Track

Först ut är handtaget Track. Ett läckert handtag med design från Italien. Designern har experimenterat med mönstret och tagit fram ett handtag i ett modernt formspråk som dessutom ger ett extra bra grepp. Passar lika bra till badrummet, sovrummet eller köket och ger en industriell stil och känsla. Track släpps i utförandet mattsvart och i c/c-måtten 160 mm och 320 mm.

Handtag Lecco

Förgyll ditt hem med stilrena handtaget Lecco – ett klassiskt och tidlöst handtag med hantverkarkänsla. Lecco kommer att finnas i två olika utföranden; antik och mattsvart och i c/c-måtten 160 mm och 320 mm. Färgerna och måtten gör att det blir enkelt att matcha befintlig inredning eller skapa ditt nya drömkök.

Handtag Lines

De tunna och fina linjerna på handtaget Lines ger en minimalistisk känsla samtidigt som de ger en exklusiv karaktär på grund av kombinationen av de raka och rundade formerna. Det här eleganta handtaget kommer enkelt att lyfta din möbel i köket, badrummet eller i sovrummet. Lines kommer att släppas i utföranden rostfri look, mattborstad mässing, mattborstad antracit och mattsvart.

Knopp T-type

Knoppen T-type är en välkänd europeisk modell. Nätt och liten i sin design, och med fina rundade former, som gör den härlig att greppa. Den passar in i de flesta miljöer, såsom i köket och badrummet. Knopp T-type finns i tre utföranden; rostfri look, mattsvart och mattvit.

Knopp Como Big

Beslag Designs populära knopp Como växer och får nu en diameter på 41 mm. Man välkomnar Como Big som likt sin lillebror Como, har en stilren och tidlös design. Knoppen passar perfekt på förvaringsmöbler som till exempel garderober, byråer eller kommoden i badrummet och den fungerar precis lika bra som köksknopp. Como Big finns i samma utföranden som sin lillebror Como; rostfri look, krom, mattsvart och borstad mässing. Den större diametern gör att den med fördel även kan användas som krok.

Upptäck de nya handtagen och knopparna på Beslag Design och hos återförsäljare.​