Hotel Skansens barchef, Daniel Seehuusen, utsedd till vinnare i Campari Red Hands tävling i Milano

av Livets Goda

Hotel Skansen i Båstad är stolta över att meddela att hotellets barchef, Daniel Seehuusen, har utsetts till vinnaren av den prestigefyllda Campari Red Hands tävlingen med sin innovativa cocktail, Campalone. Tävlingen utmanade mixologer att använda Campari som huvudingrediens och utforska bortglömda smaker och ingredienser.

Daniel Seehusen imponerade domarna med sin unika cocktail, där han skickligt integrerade Campari med en egengjord cantaloupemelon och ceylonkanelläsk, punsch och en tinktur på cikorarot. Den kreativa mixen av dessa smaker resulterade i en oväntad och förförisk smakupplevelse.

Tävlingen inleddes med en presentation genom videouttagning, och Daniel avancerade sedan genom att vinna den svenska deltävlingen i Stockholm. Tillsammans med sju andra vinnare från olika länder, gick Daniel vidare till finalen i Milano där han, med sin longdrink med en bitter och tropisk smak, erövrade förstaplatsen.

Detta markerar Daniels andra stora seger i år; i juli tog han hem den internationella finalen i ”Unexpected Cartron Tour.”

– Jag har deltagit i många tävlingar och hade en period där jag kom tvåa varje gång, så att vinna två stora tävlingar i rad betyder mycket för mig. Jag har arbetat hårt för att komma hit, säger Daniel.

Hotel Skansen och GRAM Group är stolta över att ha en sådan framstående barchef som en del av sitt team och gratulerar Daniel Seehuusen för hans fantastiska prestation i att skapa en cocktail som inte bara hyllar historien utan också framtiden för mixologi.