Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Huel lanserar framtidens måltider

Huel lanserar framtidens måltider

av Livets Goda

Huel lanserar en ny smak i sin Hot & Savoury-serie, den amerikanska klassikern Mac&Cheeze. Måltidsserien består av snabblagade, billiga och växtbaserade rätter, som dessutom innehåller ett komplett behov av näring, speciellt framtagna för dagens medvetna konsument. 

Huels lanserade förra året produktserien Hot & Savory som består ett antal lättlagade, näringsriktiga och växtbaserad maträtter. Alla rätter innehåller de 26 viktiga vitaminer och mineraler, protein, viktiga fetter, kolhydrater och fibrer som kroppen dagligen behöver. Nu släpper man ytterligare en rätt, den amerikanska klassikern Mac & Cheeze.

– Varje måltid är utformad för att ge en smakrik och prisvärd måltid som ger kroppen allt den behöver samtidigt som den är snäll mot miljön. Maten är dessutom väldigt enkelt att laga. Huel är snabb mat, utan att vara skräpmat och är en utmärkt hälsosam lösning när du har bråttom och begränsade lunchalternativ, säger Huels vd James McMaster.

Mat för den medvetne konsumenten

– Vi lever i en värld där tid är pengar samtidigt som vi som är väldigt medvetna om att vara hälsosamma och värnar om vår miljö, och därför är det extra roligt att vi nu kan hjälpa konsumenterna i sin vardag. Serien Hot & Savery har en minimal påverkan på planeten, säger James McMaster.

Alla Huels produkter är 100 procent växtbaserade och har en lång hållbarhet vilket hjälper till att minska matsvinnet.

Maträtterna baseras på ingredienser som ris, quinoa och pasta och tar mindre än fem minuter att laga. Serien inkluderar grytorna Tomato & ört, Thai Grön Curry, Korma, Madras, Sweet & Sour och Mexikansk chili samt nya Mac & Cheeze. Måltiderna kostar från 38 kronor och innehåller 400 kalorier.

Produkterna finns att köpas huel.com.

Om Huel
Huel tillverkar enkel, prisvärd och näringsmässigt komplett mat som har minimal påverkan på djur och miljö. Varje måltid från Huel har en bra balans mellan protein, kolhydrater och fibrer för att kunna erbjuda konsumenterna fullständig näring.

Sedan lanseringen 2015 har Huel vuxit till världens ledande leverantör av näringsmässiga måltider och måltidsersättningar som har sålt över 150 miljoner måltider i 100 länder.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING