Hem NyheterVinnyhet Hur har det gått för Lars och Li som tackade nej till det erbjudande de fick i TV-succén Draknästet?

Hur har det gått för Lars och Li som tackade nej till det erbjudande de fick i TV-succén Draknästet?

av Livets Goda

Lars och Li har prioriterat investerare från Norrland med en förståelse för regionens terroir och råvaror.

– Vi har valt våra nya investerare noggrant och var och en av dem bidrar på sitt sätt till vår tillväxt. Draknästet var en utmärkt PR-möjlighet och ledde till ökad försäljning samt ökad kännedom bland konsumenterna om vår verksamhet, säger Lars.

Denna kapitalrunda har resulterat i ett kapitaltillskott på 4 miljoner kronor, med följdinvestering från Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse och de tre nya delägarna: Partnerinvest övre Norrand AB, Indiebiz AB och Kjell Jonsson med rötter från Norsjö och tidigare VD för Polarbröd.

”För oss var det viktig att lyckas med denna kapital runda, vi behöver kompetens, erfarenheter och de nätverk som våra nya ägare kan bidra med för bolaget tillväxtresa. Vi kan idag med stolthet berätta att vi nu är i mål med det.” säger Li

”Detta innebär att vi kommer att kunna bredda vår verksamhet och attrahera nya målgrupper genom etableringen av en unik konceptbar i Stockholm under 2024. Konceptbaren ska fungera som en kraftfull plattform för bolagets tillväxt i Sverige och expansion till exportmarknader.” avslutar Li

New Nordic Beverage AB kommer fortsatt att vara majoritetsägt av Lars och Li som är bolagets grundare. Med det nya kapitalet strävar vi nu efter att lyfta bolaget till nya nivåer, fortsätta den här resan med att erbjuda fler kunder möjligheter att njuta av drycker förädlade av bären som finns i de svenska skogarna.

RELATERAD LÄSNING