I rampljuset med chefredaktörn: Chavy Chouet

Anders Enquist 16 Nov, 2018
Vin Premium Chavy-Chouet grundades när de två äldsta familjerna i Meursault och Puligny-Montrachet slog sig samman. Därav att domänens vingårdar i dessa byar är jämt fördelade. Idag innehar firman 13 hektar vingårdar i Meursault, Puligny-Montrachet, Saint-Aubin, Volnay och Pommard. Man jobbar helt ekologiskt men är ocertifierade och använder ofta både fat och ståltank i slutlagringen. Hubert och Romaric är den 7:e generationen vinmakare i familjen. Domainens viner har ett lika underbart pris på sig som vinerna är bra. Det här är en rising star som bara blir bättre och bättre…

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Öppet hus, provningar och rundturer – det här händer nära dig under Ölets Dag

Whisky och Bourbon Onsdagen den 17 juli går årets upplaga av Ölets Dag…
17 Jul, 2019
Artikelarkivet