I rampljuset med chefredaktörn: Chavy Chouet

Anders Enquist 16 Nov, 2018
Vin Premium Chavy-Chouet grundades när de två äldsta familjerna i Meursault och Puligny-Montrachet slog sig samman. Därav att domänens vingårdar i dessa byar är jämt fördelade. Idag innehar firman 13 hektar vingårdar i Meursault, Puligny-Montrachet, Saint-Aubin, Volnay och Pommard. Man jobbar helt ekologiskt men är ocertifierade och använder ofta både fat och ståltank i slutlagringen. Hubert och Romaric är den 7:e generationen vinmakare i familjen. Domainens viner har ett lika underbart pris på sig som vinerna är bra. Det här är en rising star som bara blir bättre och bättre…

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Dags för vårens mat- och dryckesevent

Whisky och Bourbon 29-30 mars är det dags för årets första – och…
21 Feb, 2019

Nobelvinet Cigalus Rouge i ny inbjudande årgång

Vin För andra gången på blott fem år föll valet på…
20 Feb, 2019

En barbera som din bolognese kommer älska

Vin Tiden då det där med kooperativ i vinbranschen hade en…
20 Feb, 2019

Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet