Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Ikonisk julkalender fyller 10 år

Ikonisk julkalender fyller 10 år

av Livets Goda

För tio år sedan lanserade LAKRIDS BY BÜLOW för första gången sin julkalender med gourmetlakrits gömd bakom de 24 luckorna. I år får du den ultimata introduktionen till ett lakritsuniversum med hjälp av jubileumskalendern. I julkalendern som fyller tio år, gömmer sig både välkända favoriter och helt nya överraskningar som är speciellt framtagna för årets kalender.

Lakritsjulkalendern är den produkt i LAKRIDS BY BÜLOWs sortiment som ger den fulla upplevelsen av vad gourmetlakrits är och kan vara. Man får möjlighet att uppleva nyfikenheten och passionen bakom och smaka på inte bara den söta och salta lakritsen med eller utan choklad utan hela spektret av smakupplevelser. I år har kalendern 10-årsjubileum och för Johan Bülow är det mycket speciellt.

– Julkalendern är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är en konkret produkt som hjälper oss på vägen att nå vår vision att få hela världen att älska lakrits. I kalendern finns det något för alla och du får möjlighet att smaka på så många sorter som mjöligt av vår gourmetlakrits som vi utvecklar i vår lilla fabrik i Danmark, säger Johan Bülow.

Julkalendern kan avnjutas och ges bort med gott samvete. Kalendern är nämligen skapad med respekt för LAKRIDS BY BÜLOWs viktigaste leverantör – naturen. Därför är kalendern tillverkad av 75 procent FSC-kartong och 58 procent växtbaserad sockerrörsfolie, allt återvinningsbart. Förutom lakrits gömmer sig även små citat och QR-koder bakom varje lucka vilket bidrar till en extra upplevelse.

Kom ihåg presenten till julfirandet
Julen är den högtid med flest tillfällen att ge gåvor, stora som små. Det är allt ifrån julklappen att ge bort på jullunchen till små adventsgåvor. Återigen lanserar LAKRIDS BY BÜLOW sin WINTER-kollektion med ett antal festliga favoriter som är perfekta att ge bort som en julgåva eller för att unna dig själv.

Om WINTER-kollektionen

Liksom alla LAKRIDS BY BÜLOW-produkter kommer WINTER-kollektionen i hållbara lakritshinkar som är tillverkade av 100 procent återvunnen och återvinningsbar plast. Julkalendern kostar 425 SEK och är tillgänglig online från 26 augusti och i alla LAKRIDS BY BÜLOWs butiker från 23 september. WINTER-kollektionen CLASSIC och GOLD lanseras i år den 26 augusti, medan WINTER-kollektionens SNOWBALL och CHRISTMAS BUTTER COOKIE lanseras tillsammans med julkalendern den 23 september.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING