Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang innocent lanserar lila nyhet

innocent lanserar lila nyhet

av Livets Goda

I höst släpper innocent nyheten Perfectly Purple, en unik funktionell dryck med hudfrämjande egenskaper. Den naturligt lila drycken har en uppfriskande smak av granatäpple, hallon, äpple, lime och rosenvatten. Perfectly Purple har förutom ett högt innehåll av biotin även berikats med B3, B5, B6 och vitamin C – allt för att göra gott på både in- och utsidan.

Sedan 1999 har innocent tillverkat naturliga, nyttiga och goda drycker som hjälper oss att leva mer hälsosamt. I höst lanseras Perfectly Purple, innocents första lila dryck, som är extra snäll mot hud och hår. Blommiga toner av rosenvatten och rik på biotin Perfectly Purple har en uppfriskande syrlig smak av granatäpple, hallon och lime, med blommiga toner av rosenvatten. Drycken innehåller även spirulina och rödbeta, som ger den dess intensiva, och helt naturliga, lila färg.

Perfectly Purple är berikad med vitamin B7, biotin, som bidrar till bibehållande av välmående hud och hår. Dessutom bidrar biotin till en normal ämnesomsättning. Perfectly Purple är även berikad med v itaminerna B3, B5, B6 och C. Den lila drycken är därför en vitaminkick som både gör och smakar gott.

Perfectly Purple ingår i innocents premiumsortiment och är en del av innocent plus , en serie smakrika drycker boostade med vitaminer och andra nyttigheter. I innocent plus -serien ingår sedan tidigare Wonder Green, Citrus Shield och Blue Spark. Samtliga flaskor från innocent är pantbara och tillverkas av minst 50 % återvunnen plast.

Perfectly Purple finns i dagligvaruhandeln från och med vecka 37.
Rekommenderat pris är cirka 27,90 SEK / 750 ml.

RELATERAD LÄSNING