Hem Nyheter Investera i ett löpband idag!

Investera i ett löpband idag!

av Livets Goda

Har du ett stillasittande arbete och behöver röra mer på dig? Våra kroppar är skapta för att både springa och gå regelbundet men det samhället vi lever i kan göra det svårt att hitta tid.

Artikeln är i samarbete med Fitnessshoppen.se

Om du investerar i ett löpband kan du enkelt sköta all träning hemifrån framför TV:n! Superenkelt, smidigt och inte alls dyrt – ett bra sätt att ge kroppen lite daglig träning.

Löpband är inte längre dyra

Bara för några år sedan var det väldigt dyrt med just löpband men nuförtiden är det enkelt att hitta löpband i alla prisklasser. Vill du hitta de allra bästa priserna och få ut mest av dina pengar ska du definitivt köpa ett löpband online.

Vad ska du använda löpbandet till?

De frågor du bör ställa dig innan du köper ett löpband är dessa:

  • Löpband eller promenadband?
  • Hur ofta kommer det att användas?
  • Kommer flera personer att nyttja bandet?
  • Hur hög prestanda är du ute efter?
  • Hur högt får priset vara?

Kan du svara på dessa frågor har du kommit ett steg närmare att hitta ett löpband som passar för just dig och den träning du vill åt!

Olika prisklasser

Vanligtvis delas prisklasserna in i tre olika kategorier för att göra det enklare för dig som kund att hitta rätt.

  • Budget-klass – Enklare löpband med låg vikt. Tyvärr mindre löpyta och inte lika robusta som dyrare modeller.
  • Mellan-klass – Tysta, robusta löpband som är väldigt stabila och erbjuder en stor löpyta. Ofta har de olika funktioner som pulskontroll eller inbyggda högtalare.
  • Proffs-klass – Klarar intensiv användning och passar utmärkt för maratonlöpare.

Utöver priset är det oftast storleken som avgör vilken maskin de flesta köper. Om du bor väldigt litet är det smidigt med en mindre maskin som lätt går att ställa undan.

Har du däremot mer utrymme och kan lämna maskinen framme då du inte använder den spelar storleken inte så stor roll. Fundera på storleken innan du bestämmer dig för vilken modell du köper – både en för liten eller för stor kommer du i slutändan att störa dig på!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING