Hem NyheterVinnyhet INVIVO X, Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2021

INVIVO X, Sarah Jessica Parker Sauvignon Blanc 2021

av Livets Goda

Efter de enorma globala framgångarna av de två första årgångar av Invivo X, SJP Sauvignon Blanc, så står det klart att den tredje releasen kommer till Sverige i september. Ett mycket spännande vinsamarbete mellan Sarah Jessica Parker och den innovativa Nya Zeeländska vinproducenten Invivo!

Invivo X, SJP är det mest prisbelönta kändisvinet de senaste åren med 15 guldmedaljer och mer än 50 utmärkelser och 90+ poäng.

Vinerna i Invivo X, SJP-kollektionen provades och blandades av Sarah Jessica Parker och hennes Invivo X-medgrundare Tim Lightbourne och Rob Cameron och är precis den stil som Sarah Jessica själv älskar att dricka och dela med sina vänner.

“Vi hade jättekul när vi gjorde det här vinet och vi hoppas verkligen att du älskar det lika mycket som vi gör!” Sarah Jessica Parker

– Jag är inte Carrie Bradshaw, det är alltid en viktig åtskillnad jag måste göra. Det var en glädje att spela henne, en ära. Och jag älskar historien som jag fick berätta. Carrie har varit en, låt oss säga, entusiast för Cosmopolitan. Men jag själv tycker om vin, säger hon i en intervju för Wine Enthusiast.

Vinet är gjort på druvor från fem olika gårdar, alla från Marlborough, Nya Zeeland. SJP har vart med från start, involverad i allt från blandningar till ritandet av det stora X som pryder etiketten. Hon liknar processen med tidigare erfarenheter från parfym-branschen där hon har vartit involverad. Där handlar det om detaljer och ”really splitting the atoms” som hon säger i en intervju.

“Som alltid överraskade mina partners, Tim och Rob, mig med fantastisk kvalité på de prover vi använde inför skapandet av blenden. Det här är vår tredje årgång, så utmaningen varje år är att se till att vår nya årgång är lika bra som tidigare år, med tanke på kärleken och respekten vi får från våra kunder.

Lanseringsdatum: 2022-09-15 Kl: 10.00
Artikelnummer Systembolaget: 5675401
Pris: 159 kr
Alc vol: 13%

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING