Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang italienska ostsnacks i två smaker

italienska ostsnacks i två smaker

av Livets Goda

Nytt i butik! Granarolo Cheese Snack i smakerna original och tryffel. Det är små ”ostmoln” gjorda av den italienska hårdosten Quattrocento. 100% smak, 100% ost, 0% tillsatser! Eller ja, den med tryffel består till 95,9% av ost och övrigt är tryffelsmaksättning.

Granarolo är den största italienska mejerigruppen. Företaget ägs av 700 italienska mjölkbönder och är det självklara valet för många italienare. Nu breddas sortimentet i Sverige med Granarolo Cheese Snack, knapriga bitar av lagrad hårdost.

– Tycker du om ost så vågar jag lova att du kommer att gilla dessa; de har en intensiv och fyllig smak, en krispig konsistens och är gjorda av kvalitetsost tillverkad enligt sann italiensk tradition. Vi är stolta över den korta ingredienslistan; inga tillsatser som färgämnen, konserveringsämnen eller annat onödigt, säger Luca Tonin, vd Granarolo Nordic.

Snacks av ost – inget annat
Granarolo Cheese Snack görs av Quattrocento, en italiensk hårdost. Quattrocento är en unik ”Italian farm to fork cheese” utvecklad av Granarolo och gjord uteslutande av mjölk från Granarolos egna gårdar. Osten rivs och bakas i en speciell ugn – ut kommer dessa ostsnacks.

– Granarolo Cheese Snack innehåller 100% Quattrocento och har en fyllig ostsmak.
– Granarolo Cheese Snack Tryffel smakar sådär perfekt lagom mycket tryffel. Den innehåller 95,9% Quattrocento samt naturlig arom och tryffelpulver.

Granarolo Cheese Snack kan ätas av laktovegetarianer då osten tillverkas med mikrobiellt ystenzym. De innehåller enbart naturliga ingredienser, är proteinrika (47g/100g), innehåller 0% kolhydrater, är helt utan tillsatser samt är gluten- och laktosfria.

Granarolo Cheese Snack kostar cirka 15 kronor för en påse om 24 gram. De säljs i dagligvaruhandeln över hela landet på Coop, Hemköp, Ica och Willys. Gluten- och laktosfria.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING