Hem NyheterVinnyhet J.Lohr lanserar ett nytt vin i Systembolagets fasta sortiment

J.Lohr lanserar ett nytt vin i Systembolagets fasta sortiment

av Livets Goda

Vinpionjären på Kaliforniens Central Coast, J.Lohr, lanserar ett vin. J. Lohr South Ridge Syrah är producerat i Paso Robles AVA, San Luis Obispo County, CA och kommer finnas i Systembolagets fasta sortiment från 1 september.

Med sina rötter under den varma kaliforniska solen, grundades den familjeägda vinproducenten J.Lohr för snart 50 år sedan av pionjären Jerry Lohr. Företaget har genom åren etablerat sig som en av branschens respekterade vinproducenter.

Ända sedan starten på 1970-talet, har J.Lohr varit ledande i miljöarbetet mot mer långsiktigt hållbara tekniker för vinproduktion. Företaget är certifierat enligt ’California Sustainable Winegrowing’ och vann dessutom det så kallade ’Green Medal Leader Award’ 2020.

– Vi är väldigt nöjda med att inleda det nya samarbetet med J.Lohr Winery, en av de mest uppskattade vinproducenterna i Kalifornien och pionjär på många sätt, inte minst i hållbar vinproduktion. J.Lohr kompletterar fint vår portfölj av amerikanska viner. En kategori som växer på den svenska marknaden, både på Systembolaget och på restauranger, säger Reija Andersson Tuomaala, Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

J.Lohr South Ridge Syrah

Pris: 170 kr
Volym: 750 ml
Alkoholhalt: 14%
Artikelnummer: 2332-01

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING