Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Jaga tacos och vinn en bil!

Jaga tacos och vinn en bil!

av Livets Goda

Glöm Pokémon Go. Nu är det tacos som svenskarna ska ut i naturen och samla in. Och jakten kan löna sig på flera sätt. Utöver ett underhållande sätt att få frisk luft och motionera, finns både en Fiat Tipo Kombi Street och tre elmopeder i vinstpotten!

Att jaga tacos brukar under normala omständigheter innebära att vi helt enkelt fyller kundvagnen med tortillas, tacosås och kryddmix. Men Santa Maria erbjuder nu ett lite mer utmanande sätt att – om än virtuellt – samla ihop ingredienserna. Och med mobilspelet Tacomania kan en lyckad tacojakt förvandlas till ett lite snabbare färdmedel än apostlahästarna.

– Nu när det fina vädret är här och vi dessutom spenderar mycket tid hemma, vill många komma ut, få frisk luft och röra på sig. Vår tanke är att erbjuda ett tävlings- och underhållningsinslag som kan göra det extra roligt, säger Eric Wollberg, Trade Marketing Manager på Paulig, som äger varumärket Santa Maria.

Alternativet: Skrapa fram en bil
Om du inte vill jaga tacos med Tacomania-spelet, har du ändå chans att vinna. Om du köper en Tex Mex-produkt från Santa Maria kan du registrera kvittot på Tacomania.se och få en digital skraplott. Du har då samma chans som tacojägarna att vinna bilen, scootern eller någon av de andra priserna.

Tävlingsperioden sträcker sig mellan 20 april-16 augusti 2020.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING