Hem NyheterNyhet WB Jägermeister Scharf – the sharp one – finns att beställa på Systembolaget

Jägermeister Scharf – the sharp one – finns att beställa på Systembolaget

av Livets Goda

Jägermeister Scharf skall serveras iskall. För det är i mötet mellan det iskalla och ingefärans hetta som magin skapas. Eller som Jägermeister själva uttrycker det – Never before has a shot so hot been this freezing cold

Jägermeister Scharf är en iskall shot med en explosiv hetta av ingefära. Den baseras på samma 56 ingredienser som Jägermeister och har boostats och balanserats om för att skapa en helt ny och intensiv karaktär.

Scharf är tyska för skarp/het; Förutom en rejäl ingefärskick finns också toner av citrus, chili, kryddor och sötma. I bakgrunden kommer den klassiska Jägermeistern fram med apelsinskal, kardemumma och anis i en balanserad bitterhet. Jägermeister Scharf triumferar med en unik smakupplevelse och en intensiv karaktär som inte följer strömmen; Medioker har aldrig varit Jägermeisters melodi.

Jägermeister Scharf skall serveras iskall. För det är i mötet mellan det iskalla och ingefärans hetta som magin skapas. Eller som Jägermeister själva uttrycker det – Never before has a shot so hot been this freezing cold.

Inspiration: Jägermeister Scharf Mule

Scharf Mule – en lika enkel som läskande drink! En Mule eller Buck är i sig en klassisk drink som innehåller ginger ale/ginger beer, citron/limejucie och en spritsort. Här blir drinken kryddig och ”skarp” i smakerna med Jägermeister Scharf.

5 cl Jägermeister
Ginger Beer
Lime

Så gör du:
Fyll ett ”longdrink”-glas med is
Häll på ca 5 cl Jägermeister
Fyll upp med en god Ginger Beer
Garnera med en limeklyfta
Servera!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING