Hem NyheterNyhet WB Jägermeister värnar om bartenders hälsa och startar träningsklubben Bar Brawl Club

Jägermeister värnar om bartenders hälsa och startar träningsklubben Bar Brawl Club

av Livets Goda

Hälsa och träning kommer lätt i skymundan för människor som jobbar i nattlivet på klubbar, barer och restauranger. Jägermeister och Hubertus Circle startar därför Bar Brawl Club – gratis och återkommande träning för ett medlemsnätverk av bartenders. Med anledning av Covid-19 hålls träningspassen digitalt och är därmed öppna för allmänheten.

Hälsa och träning borde enligt Jägermeister och bartendernätverket Hubertus Circle ha ett större fokus i hela branschen och prioriteras som en viktig branschfråga. Därför startar de nu träningsklubben Bar Brawl Club som en plattform för träning med möjlighet att ses utanför krogmiljön. Träningen är gratis för inbjudna bartenders och genomförs tillsammans med Fightbox Stockholm. Med anledning av Covid-19 sker de första träningspassen digitalt via en livestream. Passen är därför tillsvidare öppna för allmänheten.

– Att tänka på sin hälsa är särskilt viktigt för bartenders och personer som jobbar i nattlivet eftersom de jobbar i stressiga miljöer och på obekväma tider. Vi ser att branschen har mycket kvar att göra för att det ska bli en prioritet. Därför startar vi Bar Brawl Club. Vi vill uppmuntra bartenders att träna och skapa positivt grupptryck där vi kan peppa varandra utanför krogmiljön, säger Fredrik Löwenhamn, On-trade Specialist på Jägermeister.

Träningspassen hålls av en personlig tränare och genomförs tillsammans med Fightbox i deras lokaler.

Medlemskap i Bar Brawl Club är begränsat och sker enbart via personlig inbjudan från Jägermeister och Hubertus Circle. Fram till att det åter ges möjlighet att fysiskt träna tillsammans är online-passen öppna för allmänheten. Premiärpassen hålls den 26 och 28 maj klockan 14.00 via barbrawlclub.com.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING