Januaris nyhetsbilaga med fokus på små partier, Chile & Piemonte nu ute

Vin En extra treat till alla er som följer oss på Livets Goda är dagens nyhetsbilaga där vi tar en närmare titt på de små partier som lanseras. Mycket gott och personligt att välja bland vin, öl och starkare dryck. Men vi nöjer oss inte med detta utan bjuder även på lite extra läsning i form av två suveräna producenter ifrån Piemonte respektive Chile.

Just det senare tror vi mycket på och hoppas den nya alternativa vinscenen i Chile, här representerat av Garage Wine Company, får genomslag i Sverige för vinerna är fantastiska. Och Piemonte....vad ska man säga om denna underbara region i norra Italien? Vi låter istället de storslagna vinerna från Massolino tala och hoppas du gillar. Slutligen så lägger vi även lite fokus på ett unikt vin från Barbaresco som släpptes idag - monopolvingården Martinenga.

Är du redan premiummedlem på Livets Goda så loggar du in som vanligt och laddar ner den digitala bilagan >>> HÄR.

Är du precis som oss galet kär i den fantastiska och komplexa dryckesvärlden, vill läsa mer och dagligen få tillgång till fördjupad läsning? Då vågar vi påstå att ett medlemskap skulle passa dig perfekt. 49 kronor i månaden eller 299 kronor för ett år ger dig nämligen just detta i form av bilagor, bedömningar av nyhetssläpp, fördjupade artiklar på hemsidan....välkommen till oss! Länk >>> HÄR för medlemskap. Och än skojigare såklart om du även vill prenumerera på Sveriges främsta vintidskrift. Eller Whisky & Bourbon-magasin om det är att föredra. Prenumeration >>> HÄR.


Glen Moray Classic Peated - ytterst kvalitativ och välsvarvad whisky

Whisky och Bourbon Glen Moray Classic Peated Single Malt har legat på bourbonfat…
26 Apr, 2019

Årets första frilandsodlade färskpotatis

Mat och Restaurang Årets första frilandsodlade färskpotatis skördades kl 11.00 idag. Potatisodlare Jonas…
25 Apr, 2019

Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019
Artikelarkivet