Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Johan Jureskog lanserar hamburgerfärs på rulle

Johan Jureskog lanserar hamburgerfärs på rulle

av Livets Goda

Köttmästaren, krögaren och hamburgerexperten Johan Jureskog står bakom en rad smakrika såser och tillbehör som ger det lilla extra till måltiden. Nu inför grillsäsongen kompletteras storfavoriter som chilibearnaise och tryffelaioli med en smakrik hamburgerfärs paketerad på rulle som nyhet. Köttet kommer från svensk mjölkko med perfekt fetthalt för stekning och grillning. Johan Jureskog Selection lanserar samtidigt en efterlängtad hamburgerdressing som höjer den totala smakupplevelsen.

Att styra ihop en god middag på grillen eller i stekpannan tillsammans med familjen eller i goda vänners lag behöver inte vara komplicerat. Burgare är snabbt, gott och personligt. En självklarhet för många till sommarens grillning men en lika klar året-runt-rätt enligt Johan Jureskog. Nu lanserar Johan Jureskog Selection en ny smakrik kvalitetsfärs som gör det extra
smidigt att forma sina egenlagade burgare; dela i önskad storlek, platta till, salta och peppra.

– Det viktigaste är alltid att köttet är bra, det gäller för alla kötträtter. Den här färsen är från svensk mjölkko vilket innebär de bästa förutsättningarna för både djuret och köttet, säger Johan Jureskog, ägare till prisbelönta Restaurang AG, krogklassikern Rolfs Kök och egna hamburgerkedjan Jureskogs.

Hamburgare är oslagbart i all sin enkelhet och tillbehören nog så viktiga när det kommer till en lyckad middag. Nya hamburgerdressingen från Johan Jureskog Selection förhöjer burgarens smak med en kombination av chili, gurka och lök, som ger både ett härligt och uppfriskande sting och en mjuk rundhet.

Johan Jureskog Selecetion består av en produktserie med noga utvalda såser och tillbehör. Storsäljarna är bearnaisesås och chilibearnaise, tätt följt av tryffelaioli. I utbudet finns även en rödvinssås, barbequesås, en parmesansås och en amerikanskinspirerade smokey corn aioli samt tillbehören cole slaw och potatissallad.

Rekommenderat pris för såser 21,90-25,90 kr.
Köttfärsrullen på 450g kostar 59,90-69,90 kr.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING