Hem NyheterVinnyhet John Lundvik släpper ekologiskt mousserande vin

John Lundvik släpper ekologiskt mousserande vin

av Livets Goda

John Lundvik: Bibendum är glada att kunna presentera en ny stjärna på den svenska vinmarknaden: “Pour Toi”, ett ekologiskt mousserande vin som är frukten av ett unikt samarbete mellan den älskade artisten John Lundvik och vinimportören Bibendum.

John Lundvik

John, som inte bara är en extraordinär artist som är känd från bland annat Melodifestivalen, Eurovision Song Contest, Diggiloo, Let’s Dance och Sveriges Mästerkock, utan också en man med ytterst god smak som har varit intimt involverad i alla aspekter av detta vin. Han har arbetat sida vid sida med teamet både i Sverige och Frankrike, för att noga ta fram en produkt som verkligen talar till hans publik. ”Fokus har varit på att skapa ett seriöst mousserande vin för de ögonblick då människor möts – på mingel, innan middagen eller i goda vänners lag.” säger John själv.

Flaskans design reflekterar Johns filosofi om enkelhet och ärlighet. Den framträdande detaljen är Johns signatur, en genuin personlig touch. Namnet på produkten, “Pour Toi” (för dig), understryker den inkluderande känslan man vill förmedla med detta vin.

Vinet kommer finnas tillgängligt från och med den 11 januari via Systembolagets beställningssortiment.

“Pour Toi”
Alkohol: 11,5%.
Sockerhalt: Brut, 10 g/L.
Pris: 99 kr.
Producent: Veuve Ambal, Beaune, Bourgogne, Frankrike.

RELATERAD LÄSNING