Hem NyheterVinnyhet Jonas Röjerman MW ny VD på Tryffelsvinet

Jonas Röjerman MW ny VD på Tryffelsvinet

av Livets Goda

Tryffelsvinet har sedan bolaget fick nya ägare växt så att det knakar och senast att ansluta är Jonas Röjerman MW som i augusti kommer tillträda tjänsten som VD och delägare i bolaget.

”Det är otroligt inspirerande att Jonas ansluter till vårt superteam. Han kommer med sin höga kompetens och långa erfarenhet vara en oerhört värdefull resurs när vi tillsammans fortsätter utveckla Tryffelsvinet” säger Louise Bergdal, en av bolagets huvudägare som själv kommer fortsätta jobba med bolagets producenter och marknadsföring som vice-VD.

Jonas Röjerman är sedan 2019 Master of Wine, vinbranschens mest prestigefyllda titel. Master of Wine anses vara den svåraste och mest omfattande vinutbildningen i världen. Senast kommer Jonas från Systembolaget där han varit Produktkvalitetschef. Innan dess har han en gedigen erfarenhet både som sommelier, skribent och vinutbildare.

”Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Tryffelsvinets ambitiösa och drivna team. Efter många år i vinbranschen på olika positioner hoppas jag kunna bidra och ytterligare utveckla Tryffelsvinets fina portfölj tillsammans med mina nya kollegor ” säger Jonas Röjerman MW.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING