Hem Vinvärlden Julen har tackat för sig och nu dags för en riktigt god sallad

Julen har tackat för sig och nu dags för en riktigt god sallad

av Livets Goda

Couscoussallad 4 personer 2 dl couscous (stora) 2 avokado 1 röd paprika, tärnad 1 röd lök, strimlad 1 granatäpple 140 g Kvibille ädelost, smulad 75 g machésallad 1 dl valnötter, rostade ½ dl god olivolja 2 msk sherryvinäger havssalt nymalen svartpeppar Koka couscousen enligt anvisningarna på paketet. Dela avokadon på hälften och ta bort kärnan, dela i bitar. Blanda salladen med paprika, röd lök, ädelost och machésallad. Dela granatäpplet på hälften och knacka med hjälp av en sked på baksidan av skalet så att innehållet trillar ut. Lägg i salladen Rosta valnötterna i het panna. Låt svalna. Lägg i salladen. Servering Rippla över olja och vinäger samt krydda med havssalt och peppar.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING