Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Julklappen som värmer mest i år

Julklappen som värmer mest i år

av Livets Goda

För ett par veckor sedan utsågs det hemstickade plagget till årets julklapp. Men tillhör du den skara av oss som känner att det kan bli tufft att så här i december få ihop stickorna och maskorna? Hör här, vi har de varma kramarna att ge bort i form av kaffe i en tid av bildlig och bokstavlig kyla! Precis som det stickade plagget, så är vårt kaffe ett värmande hantverk ut i fingerspetsarna – handplockat ända från buskarna hos de skickliga bönder vi hämtar råvaran från, tills att kaffet rostas hos oss på hemmaplan i Tyresö.

Stressa nu inte med att välja garn, mönster och storlek! Var kreativ och välj en värmande klapp som spar dig själv energi, samtidigt som den både värmer och bjuder på en stor upplevelse så länge du önskar. En prenumeration på kaffe kan vara 3 eller 6 månader, eller varför inte välja en som räcker ändå fram till nästa jul? Ju fler månader du väljer desto rikare blir upplevelsen. 

När du valt längd på prenumerationen, så skriver du ett personligt meddelande till mottagaren som följer med första Kaffebrevet. Vill du lägga något under granen så har vi skapat ett gåvokort att skriva ut och skriva under. Klart! Vill du ha ett annat leveransdatum för första kaffebrevet än i mellandagarna, så anger du enkelt det i kassan.

Alla snälla medmänniskor förtjänar de godaste och varmaste av morgnar också nästa år, eller hur? Ta chansen och sprid den godaste värmen i juletider!

Ha en sprakande magisk december!
/hälsningar Julianna och Fredrik, Koppars grundare

STORA KAFFERESAN

Stora Kafferesan är för sanna kaffeälskare. Efter några stopp förfinas smaksinnena, nyfikenheten och kunskapen växer – i takt med att vi lär känna kafferegionernas särart, bönornas personliga smaker och böndernas olika sätt att visa kärlek till just sin sort.

Skorstenen har spelat ut sin roll. En gång i månaden kommer kaffet rakt i din väns brevlåda. Ju fler månader du väljer, desto rikare blir upplevelsen.

Pris: Från 357 kr med gratis frakt
Boka Stora Kafferesan här som julklapp >>

RELATERAD LÄSNING