Jureskogs väljer ekologisk Bosarpkyckling

Livets Goda 9 May, 2018
Mat och Restaurang Krögaren Johan Jureskog har slagit upp portarna till sin första egna snabbmatsrestaurang; Jureskogs, med ambition att utmana andra snabbmatskedjor. Kronfågel kan stolt meddela att Bosarps ekologiska kycklingvingar presenteras på menyn.

Fotograf: Jureskogs

– Ekokycklingar som får gå utomhus, och är av en unik långsamväxande ras, ger stora och saftiga vingar. Det gör att Bosarp sticker ut på marknaden, säger Johan Jureskog, ägare av restaurang Jureskogs.

Jureskogs valde ekologisk Bosarpkyckling

Johan har tidigare ingått i flera framgångsrika samarbeten och har nu vänt sig till Bosarp.

– Jag tror att företag blir framgångsrika för att de är grymma på vad de gör, av den anledningen vände jag mig till Kronfågel och för att vara ännu mer specifik, Bosarp. Vi är väldigt stolta över samarbetet och hur produkten smakar och bidrar till ett mer hållbart Sverige, säger Johan.

Råvaror för ett mer hållbart Sverige

Restaurangen i Stockholm är den första i en planerad kedja med restauranger i både städer och ut med vägarna i Sverige. Jureskogs erbjuder ett helt nytt koncept inom fast food och lägger stor vikt på att servera gourmetburgare med bra kvalité och hållbara varor.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med en av Sveriges stjärnkrögare. Samarbetet bekräftar att vår ekologiska Bosarpkyckling är i världsklass, säger Charlotte Rosta, Brand manager Foodservice, Kronfågel.


Beijing8 fortsätter sin expansion och stärker sin närvaro i södra Sverige

Mat och Restaurang Under 2018 har Beijing8 öppnat upp tre restauranger och den…
19 Oct, 2018

Gevalia och Brynäs IF förlänger sponsoravtalet

Övrigt Det är ett av Sveriges mest profilerade samarbete mellan en…
19 Oct, 2018

Tak satsar på japansk brunch

Mat och Restaurang Varje lördag serverar restaurang Tak en Temaki Bonanza som närmast…
19 Oct, 2018

Nyhet - Texas Longhorn BBQ Brisket

Mat och Restaurang En nyhet från Texas Longhorn - BBQ Brisket - en…
19 Oct, 2018

​Det går bra för svensk Whisky – Box Destilleri AB utsett till Gasellföretag

Whisky och Bourbon Dagens Industri (Di) har utsett Box Destilleri AB med varumärket…
19 Oct, 2018

Museernas stjärnkockar står för menyn på Sthlm Food & Wine

Mat och Restaurang Kockarnas Krog är ett stående – och mycket populärt –…
19 Oct, 2018

Internationella champagnedagen till ära - 10 bra champagner på Systembolaget

Vin Idag är det den internationella champagnedagen och dagen till ära…
19 Oct, 2018

"Gömda" rariteter på beställningssortimentet - Bushmills 16 & 21 YO single malt

Vin 1608 var året då den holländska linsmakaren Hans Lippershey skapade…
19 Oct, 2018

Nytt poddavsnitt från Brobergs om livets vatten

Whisky och Bourbon I veckans podd oroas värdarna över stigande världspriser på korn.…
19 Oct, 2018

Ny årgång av Clos de l’Oratoire des Papes Châteauneuf-du-Pape Rouge 2012

Vin Vingården Le Clos de l’Oratoire des Papes producerar ett av…
18 Oct, 2018

Sebastian Ahlskog blir ny CFO på Readly

Övrigt Idag meddelar Readly, den globala prenumerationstjänsten för magasin, att Sebastian…
18 Oct, 2018

Better You-grundare startar nytt utvecklingsbolag inom wellness

Övrigt Med stor erfarenhet från hälsofackhandeln och produktutveckling har Patrick Svorono…
18 Oct, 2018

Natur och hållbarhet i fokus när nya Restaurang Skog har premiär

Mat och Restaurang Delikatesser som gran, björk och tall är några av de…
17 Oct, 2018

Stockholms Bränneri släpper årets Gin & Tonic Glögg

Whisky och Bourbon Den 15 november 2018 släpps årets upplaga av förra årets…
17 Oct, 2018

Ostskolan: Ostbricka av vinterostar

Mat och Restaurang Olika ostar är olika bra beroende på säsong, det är…
17 Oct, 2018

SMEG lanserar Blast Chiller för hemmabruk.

Mat och Restaurang Smeg äntrar ett nytt område i vitvarubranschen genom att lansera…
17 Oct, 2018

Harrys blir Hotell Fritidens vardagsrum

Mat och Restaurang I det gamla badhuset på Österleden börjar Hotell Fritiden ta…
17 Oct, 2018

Uber Eats expanderar – nu kan även göteborgare njuta av restaurangmat levererad direkt till dörren

Mat och Restaurang Thai, hamburgare eller räksallad – Uber Eats gör det nu…
17 Oct, 2018

Blossa Hantverksglögg 2018 med smak av svarta vinbär

Vin Nu lanseras årets Blossa Hantverksglögg – en hyllning till den…
17 Oct, 2018

95-poängare från Argentina hos Winefinder

Vin Decanter gav vinet Condeminal Poncho Pampa Malbec Tupungato Mendoza 2015,…
17 Oct, 2018
Artikelarkivet