Hem Mat & Restaurang Kebabspett, kofta masala-kryddad tomatsås, spetskål & kanelris. Sval aussie-pinot i glasen!

Kebabspett, kofta masala-kryddad tomatsås, spetskål & kanelris. Sval aussie-pinot i glasen!

av Livets Goda

Tiden när vi per automatik tänkte generöst, syltigt och alkoholstarkt om röda viner från Down Under är sedan länge historia. Idag finner du uttryck som låter det svala ha en framträdande roll samtidigt som extraktion och ekfat fått steppa åt sidan. Punt Road från kyligare Yarra Valley är ett klockrent exempel på en vinvärld i ständig förändring. Att det dessutom är en matspelare av rang, inte minst när du vågar släppa in det kryddheta i rätten, gör blott upplevelsen än häftigare!

Recept 4 personer

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Vinet finner man på Systembolaget HÄR >>>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING