Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Kenwood kMix lanseras i snygg metallic kollektion

Kenwood kMix lanseras i snygg metallic kollektion

av Livets Goda

Brittiska köksmaskinsspecialisten Kenwood lanserar nu sin populära köksmaskinsserie kMix i fyra olika metallicvarianter, roséguld, krom, guld och svart krom. En praktisk och iögonfallande hjälpreda att pigga upp köket med.

Kenwood kMix KMX760 är den perfekta hjälpredan i köket. Maskinen är stabil och samtidigt smidig att arbeta med. Den rostfria skålen på 5 L har ett medföljande stänkskydd vilket gör bakningen och matlagningen kladdfri och den 1000 W starka motorn vispar och knådar allt från fluffig maräng till tunga bröddegar utan problem. En smart hastighetskontroll smyger igång tillredningen för att sedan öka hastigheten gradvis. Ljudnivån är dessutom behagligt låg.

-Detta är en väldigt bra och praktisk köksmaskin som ökar kreativiteten och matglädjen i stora som små kök. Att den också är väldigt snyggt designad gör att man vill ha den framme hela tiden, även när den inte används, säger Margita Westéus varumärkeschef för Kenwood i Skandinavien.

Skapa din egen köksmaskin

Kenwoods köksmaskiner går att komplettera med flera olika tillbehör som bjuder in till kreativitet i köket. Kmixen går utmärkt att bygga på med olika pastatillverkningstillbehör eller köttkvarn. Eller varför inte mala det egna mjölet med hjälp av sädeskvarnen? Från ax till limpa med en och samma maskin.

kMix KMX760 säljs hos Bagaren&Kocken och kostar ca 4 500 SEK. Den levereras med tre rejäla tillbehör, klassisk ballongvisp, degkrok och k-spade. Samtliga tre delar tål maskindisk, inklusive blandbunken.

RELATERAD LÄSNING