Hem NyheterNyhet WB KISS Monstrum Ultra Premium Rum

KISS Monstrum Ultra Premium Rum

av Livets Goda

I ett samarbete mellan ett av världens största rockband, KISS, och den prisbelönta dryckesproducenten Brands For Fans, har nu KISS Rum Kollection utökats med en tredje, och den hittills mest exklusiva medlemmen, KISS Monstrum Ultra Premium Rum.

För att nå upp till den höga nivå som eftersöktes, så gick jakten efter den perfekta romblandningen hela vägen till Latinamerika och Karibien. Mer specifikt så landade man i Jamaica och Guyana, och rom som hade legat på sällsynta och eftertraktade 800-liters arraksfat i minst 14 år. KISS Monstrum är unikt framtagen av Brands For Fans internationellt

För KISS fansen så är designen en skatt fylld med subtila referenser till det ikoniska bandets historia. Konceptet fokuserar kring ‘Creatures of the Night’, bandets hyllade 10:e studioalbum. Namnet ‘Monstrum’ har en dubbelbottnad mening som både refererar till den latinska översättningen av ‘monster’ (a creature of the night) och en ordlek med ‘rum’.

KISS Monstrum blir kronjuvelen i KISS Rum Kollection och såväl lådan som etiketterna är unika – är delvis täckta med självlysande detaljer och varje flaska är numrerad, då detta är en limiterad produkt.

Samarbetet och produktutvecklingen har främjats av KISS merchandise agent, Epic Rights.

KISS Monstrum Ultra Premium Rum Grand Reserve 14 years
Artikelnummer: 54746
Pris: 1499 kr

RELATERAD LÄSNING