Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang KitchenAid introducerar årets färg 2020 Kyoto Glow

KitchenAid introducerar årets färg 2020 Kyoto Glow

av Christoffer Enquist

Idag avslöjar KitchenAid årets färg 2020, Kyoto Glow, som inspirerar både amatörer och professionella kockar i kök runt om i världen. Den gröna nyansen Kyoto Glow, en balanserad färg av livlighet och lugn, symboliserar även den ökade önskan om välbefinnande och balans i tillvaron.

I en tid där människor är konstant uppkopplade är det allt fler som fokuserar på sitt inre välmående för att hitta en ökad balans i livet. Många ser köket som en lugnande fristad, en plats för att ladda batterierna. Detta, tillsammans med omfattande forskning kring kultur och färgspårning, inspirerade KitchenAid till färgen Kyoto Glow, som speglar människors behov av att befrämja välbefinnandet.

Namnet Kyoto Glow är inspirerat av staden Kyoto i Japan. Stadens spektakulära körbärsblomning, tillsammans med de omslutande bergen, skapar en unik känsla av balans i regionen. Kyoto, som en gång i tiden var Japans officiella huvudstad, anses nu vara landets kulturella mittpunkt med sina trädgårdar och tempel såväl som formella traditioner som kaisekimiddagar*.

Som en hyllning till den japanska kulturen, och Kyotos fantastiska natur, vill KitchenAid med färgen Kyoto Glow omfamna den kreativa drivkraften och uppmuntra användaren att leva ut sina kulinariska drömmar. Kyoto Glow fångar upp staden Kyotos hoppfullhet genom att öka kreativiteten i köket samtidigt som vikten av balans och välmående i hemmet framhävs.

”Kyoto Glow förvandlar inte bara köket till en fristad utan symboliserar även en växande global livsstilstrend där vila och återhämtning står i fokus. Färgen valdes för att inspirera människor runt om i världen att hitta sin kreativitet och ge sig ut på en inre, kulinarisk resa,” säger Cecilia Liss, Head of KitchenAid Nordics.

KitchenAid belyser vikten av hälsa och välmående genom att släppa den ikoniska Artisan Stand Mixer och den nya Artisan K400 Blender i färgen Kyoto Glow. Medan Artisan Stand Mixer ger den passionerade användaren oändligt med möjligheter att utforska, strävar K400 Blender efter att skapa en perfekt mix av smaker som ger självförtroende att väcka det kulinariska skapandet till liv.

Mer information om Kyoto Glow Artisan Stand Mixer och Artisan K400 Blender finns på kitchenaid.se. Produkterna finns nu exklusivt tillgängliga på hemsidan samt hos återförsäljare fr.o.m. april-maj.

*Kaiseki är en uråldrig kulinarisk konstform som balanserar råvarornas smak, textur, utseende och färg till perfektion.

RELATERAD LÄSNING