Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang KitchenAid lanserar Color of the Year 2024 – Blue Salt

KitchenAid lanserar Color of the Year 2024 – Blue Salt

av Livets Goda

Idag presenterar KitchenAid årets färg 2024 – en lilablå nyans med en subtilt skimrande pärlfinish som skiftar utseende med ljuset under dagen. Med årets färg Blue Salt vill KitchenAid väcka kreativiteten och bryta upp monotonin i köket. Den nya färgsättningen kommer finnas tillgänglig på KitchenAids ikoniska Artisan köksmaskin.

För första gången lanserar KitchenAid Color of the Year inte bara i en ny färg utan även med en unik finish. Blue Salt är en levande färg som beroende på vinkel och ljus ändrar nyans. Med Blue Salt vill KitchenAid bryta upp monotonin i köket och väcka optimism och kreativitet. Likt hur en nypa salt tar smakerna till en ny dimension, inspirerar Blue Salt till att göra detsamma med matlagningen.

– Kalla toner och kromatiska färger med pärlfinish är en stark trend under 2024 efter de senaste årens populära varma färger. Årets färg Blue Salt är en nyans i ständig förändring och är en sensoriskt påminnelse om att se varje dag i ett nytt ljus, säger Sara Paltschik, Nordisk chef på KitchenAid.

Den nya färgsättningen kommer finnas på KitchenAid Artisan köksmaskin med fällbart drivhuvud. Produkten finns nu exklusivt tillgänglig på kitchenaid.se samt hos utvalda återförsäljare från mars. Tillverkarens rekommenderade pris är 8 720 kr.

RELATERAD LÄSNING