Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang KitchenLab flyttar in hos Urban Deli

KitchenLab flyttar in hos Urban Deli

av Livets Goda

Sedan starten 2009 har Urban Deli haft ambitionen att göra matlivet enklare, godare och lyckligare genom en levande mötesplats. I oktober förfinades kombon restaurang, saluhall och butik på Sveavägen utveckling av delin till ett mattorg. Nyaste tillskottet på Urban Deli Sveavägen är lanseringen av matlagningsprodukter från KitchenLab.

-Vi har en stark passion för mat och bra råvaror och är övertygade om att matlagningen blir mer lustfylld om man har hjälp av kvalitetsredskap. Våra kockar har valt ut sina favoriter ur KitchenLabs sortiment som vi säljer i anslutning till våra kvalitetsråvaror i butik och saluhall, säger Henrik Sjöblom som är chef för butikerna på Urban Deli.

-Vi tycker detta är skall bli väldigt spännande då vi och Urban Deli har samma syn på matlagning. Nu får vi chansen att erbjuda våra utvalda varor till Urban Delis medvetna och pålästa kunder. Genom en shop-in-shop kan vi erbjuda kompletterande varor precis när råvarorna kräver det, säger Richard Bahrke, grundare och sortimentsansvarig på KitchenLab. Goda råvaror kommer till sin bästa rätt då de blir tillagade med funktionella och ändamålsenlig utrustning. Dessutom blir matlagningen både enklare, effektivare och roligare, fortsätter han.

En del av sortimentet kommer inom kort också att kunna beställas i Urban Delis webbutik och sortimentet kommer att variera utifrån säsonger.

-Just nu har vi valt ut produkter och redskap som fungerar extra bra till jul och nyår och vi börjar med att lansera på Sveavägen, säger Henrik Sjöblom. Vi är glada över att samarbeta med KitchenLab som står för premiumprodukter och har stor kunskap, fortsätter han.

Experter från KitchenLab kommer kontinuerligt att finnas på plats på Sveavägen för att ge tips, svara på frågor och visa upp utvalda produkter. De första tillfällena är den 17 och 18 december från klockan 16.00 på Sveavägen 44.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING