Kiviks Musteri skippar sugrören i sin senaste satsning

Livets Goda 19 Mar, 2019
Övrigt Kiviks Musteri lanserar nu en ny apelsinjuice och sin klassiska äppelmust i en praktisk 25 cl portionsförpackning utan sugrör. Naturliga produkter i en hållbar förpackning som dessutom håller länge.

För att minska på plasten har Kiviks Musteri valt en portionsförpackning utan sugrör i sin senaste lansering. Förpackningen är dessutom till största delen gjord av återvinningsbar kartong och behöver ingen energikrävande kylförvaring varken under transporten, i butiken eller i hemmet. Oöppnad i rumstemperatur håller sig juicen och musten lika god i minst 6 månader - helt utan tillsatser.

Både äppelmusten och apelsinjuicen är rena naturprodukter och innehåller endast 100% frukt. Kiviks Musteri har tillverkat äppelmust på Österlen i över 80 år, och den numera klassiska äppelmusten Årets Skörd släpps nu också i liten förpackning.

Med fem generationers erfarenhet av att odla äpple vet man på Musteriet vikten av att skörda när äpplena smakar som bäst. Precis som de svenska äpplena i Årets Skörd är de brasilianska apelsinerna i Do Brásil handplockade och har fått mogna färdigt på träden innan de pressats i närheten av odlingen. Detta är dessutom ett klimatvänligare sätt än att transportera skrymmande hel frukt som kräver kyltransport.

-Dessa två produkter är för den som vill fylla på med 100% naturlig energi. På caféet, i farten, ha i väskan eller att ge till sina barn, säger Mikael Adolfsson, produktchef på Kiviks Musteri.

Produkter: 
Årets Skörd äppelmust med fruktkött, 25 cl
Do Brásil apelsinjuice med fruktkött, 25 cl
Ca pris: 12 kr ink moms
Lansering: v 14
Försäljningsställen: Coop, Bergendahls och Axfood


Gratis guide: Boxtoppen bjuder dig på en omfattande genomgång av lådviner!

Övrigt Boxtoppen.se har gjort en genomgång av hela 125 lådviner ur…
15 Jul, 2019

Erik Nilsson, Jönköping, tar silver i Jameson Barrelmen’s Homecoming 2019

Whisky och Bourbon Jameson Barrelmen’s Homecoming är en global Jameson Whiskey-tävling som ordnas…
15 Jul, 2019

Brygghuset Finn bjuder in till Ölfestival

Whisky och Bourbon Den tredje augusti bjuder Brygghuset Finn in till en exklusiv…
15 Jul, 2019

Systembolaget lanserar i begränsad upplaga två viner från Ferraton Père et Fils

Vin Den 16 augusti erbjuder Vinovativa två viner från Rhôneproducenten Ferraton…
15 Jul, 2019

Red Stripe i samarbete med hiphop kollektiv för årets Red Stripe Music Tour

Whisky och Bourbon Red Stripe – den kultförklarade ölen från Jamaica med sin…
15 Jul, 2019

Vem dricker svenskarna helst öl med i sommar? GW såklart!

Whisky och Bourbon Leif GW Persson, Sveriges mest folkliga kriminolog tillika uppskattade medieprofil…
12 Jul, 2019

Domaine du Vieux Lazaret Châteauneuf-du-Pape, nu på magnumflaska

Vin 20-års jubilerande Domaine du Vieux Lazaret Châteauneuf-du-Pape, Sveriges mest sålda…
10 Jul, 2019

Årets lansering av Dogheria är här

Vin Poderi dal Nespoli firar iår 90 år och Lively Wines…
10 Jul, 2019

Sveriges bästa bartender utsedd

Whisky och Bourbon I förra veckan vann Josephine Sondlo den eftertraktade titeln ”Sveriges…
9 Jul, 2019

Thilda & Jerome representerar Sverige i S. Pellegrino Young Chef

Mat och Restaurang Nu är det avgjort, två svenskar går vidare till regionsfinalen…
9 Jul, 2019

Unikt samarbete mellan trendiga Teeling Irish Whiskey och Rum Plantation

Whisky och Bourbon Craftdestilleriet Teeling Whiskey är extremt kreativa när det gäller fatlagringar…
9 Jul, 2019

SodaStream lanserar to-go-flaskan My Only Bottle

Övrigt Debatten om plastens oroväckande inverkan på miljön är ständigt aktuell…
8 Jul, 2019

Var femte svensk vet inte vad bäst före betyder

Mat och Restaurang En av fem svenskar kan inte skilja på bäst före-dag…
8 Jul, 2019

Nästa års Michelin-stjärnor delas ut i Trondheim

Mat och Restaurang För första gången ska Michelin-guiden presenteras i Norge. Nästa år…
5 Jul, 2019

”Jakten på en perfekt Gin & Tonic” utsedd till världens bästa ginbok

Whisky och Bourbon Den svenska boken ”Jakten på en perfekt Gin & Tonic”…
4 Jul, 2019

McHalloum-ish? McDonald’s lanserar en nordisk variant av den populära osten

Mat och Restaurang McDonald’s letar ständigt efter möjligheter att kunna bredda sin meny…
4 Jul, 2019

Maskiner och människor testade knäckebröd – fick samma resultat

Övrigt Ett nytt forskningsprojekt har visat att en mekanisk prövning utförd…
4 Jul, 2019

Grilla kyckling med Årets Kock-finalist

Mat och Restaurang Under sommaren kommer våra åtta finalister i Årets Kock 2019…
4 Jul, 2019

Bila genom franska vingårdar

Övrigt Det är populärt att bila igenom Frankrikes landsbygd och vingårdar.…
3 Jul, 2019

Här är årets finalister i Sveriges Bästa Gin & Tonic

Whisky och Bourbon Nu är det klart vilka GT-makare som går vidare till…
2 Jul, 2019
Artikelarkivet