Hem Mat & Restaurang Klassisk Nicesallad & en skön engelsk pale ale

Klassisk Nicesallad & en skön engelsk pale ale

av Livets Goda

Salade niçoise, Nicesalladen, är en klassiker och med sådana kommer en oändlig ström av varianter. Det finns såklart rätt och fel men i grunden handlar en salada nissarda som den heter lokalt om att skapa en matig sallad – en huvudrätt. Ibland har du potatis i, vid andra tillfällen är det mer som en hyllning till vårens primörer och sedan var det ju det där med tonfisken och sardinerna, får man ha bägge i samtidigt? Vår version väljer det mest klassiska, tonfisk, och såklart vi använder purfärska nypotatis i salladen som vi låter ackompanjeras av en skön session pale ale från Londonbryggeriet Meantime. Eller förresten, make that two..

Recept  

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING