Menyn för kvällen
Belonostron med kall syrad jordärtskockscréme, fänkål, äpple och pepparrot
Charles Heidsieck Brut Réserve
Potatisplätt med rökt forellrom och syrad mejeri
2012 Kloster Eberbach Steinberger Goldkapsel Riesling
Potatisvichysoisse med tryffel, ankconfit, citron och persilja
2012 Kloster Eberbach Steinberger Goldkapsel Riesling
Tunnbrödsrulle med blodkorv och svamp
2016 Syrah “Les Vignes d’à Côté” Cave Yves Cuilleron
Rimmad rosastekt blodduva med linser, sidfläsk och lingon
2011 Barolo Massolino
Sockerbakad stenfrukt, champagnesabayonne och ” plume and bread pudding”
2014 Château La rame Reserve
För mer information och bokning, se www.kagges.com
Om Anders Blomkvist
Anders Blomkvist har jobbat många år under Erik Lallerstedt och avslutade sin karriär på krogen som köksmästare på Pontus in the Green House, som numera inte finns kvar. I dag är Anders en av landets vassaste restauranglärare och hade grabbarna på Kagge’s som elever på restaurangskolan Grillska gymnasiet i Sundbyberg.
Om Niklas Viderud
Niklas, som sedan 2002 arbetar inom alkoholbranchen och nu på Provinum, har sin bakgrund på Den Gyldene Freden, Erik’s samt Pontus in the Green House.