Köp Livets Godas Stora Guide till Piemonte!

Vin Vi älskar Piemonte! Vinerna såklart men precis lika mycket maten, människorna och landskapet. Därför känns det helt rätt med en bilaga till en av världens främsta vinregioner som uppmuntrar dig till djupdyk bland såväl ikoner som nyare namn. Kanske en guide som lägger grunden till ditt Piemontebesök?

I vår stora guide till regionens viner så möter du de största namnen i form av exempelvis Giacomo Conterno och Giuseppe Mascarello men du får också stifta bekantskap med den nya generationens vinmakare som Azelia och Gillardi.

Barolo och Barbaresco är givetvis i förarsätet men vi kikar även på områden som Roero och det mer övergripande Alta Langa. Fenomenalt bubbel och grym grappa får även det utrymme och så tar vi en första titt på 2015 Barolo och 2016 Barbaresco - två årgångar som har förutsättningarna att räknas till potentiellt exceptionella.

Välkommen att läsa Livets Godas 80-sidiga Piemontebilaga - din perfekta guide till besök och djupdyk i en fantastisk vin- och matregion!

Har du tecknat vår premiumtjänst (299 kronor/år) så ingår såklart bilagan och till dig som vill köpa den separat så är prislappen 49 kr. 

Länk till bilagan >>> HÄR


Öppet hus, provningar och rundturer – det här händer nära dig under Ölets Dag

Whisky och Bourbon Onsdagen den 17 juli går årets upplaga av Ölets Dag…
17 Jul, 2019
Artikelarkivet