Hem Mat & Restaurang Kormakyckling, rostade kikärtor & eleganta Fettercairn

Kormakyckling, rostade kikärtor & eleganta Fettercairn

av Livets Goda

Det finns en gemensam nämnare mellan indisk mat och single malt och det är komplexiteten. Indiskt är allt som oftast ett hopkok av många olika kryddor och örter vilket ger nyanserade rätter och en bättre single malt bjuder även den på många doft- och smakintryck. Varför inte sammanföra de bägge? Nu är detta inget nytt, på de brittiska öarna vet man hur förträffligt rätt indisk mat fungerar med rätt whisky och allt handlar om att de bägge ska komplettera varandra. Till en kormakyckling väljer vi därför en subtil och elegant Highland Single Malt som äntligen är på banan – Fettercairn.

Recept

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING