Hem NyheterNyhet WB Koskenkorva Apple – Ny likör

Koskenkorva Apple – Ny likör

av Livets Goda

Koskenkorva är den berömda vodkan som kommer från den lilla byn i västra Finland med samma namn. Efter en rad framgångsrika likörlanseringar de senaste åren lanseras nu Koskenkorva Apple, en nyhet på likörhimlen där syrligt och sött kombineras.

I den lilla byn Koskenkorva har bönderna genom generationer producerat en len och genuin vodka. Här ligger fokus på hållbarhet samt naturliga ingredienser och för att tillverka den högaktuella likören Koskenkorva Apple har äppeljuice från färska äpplen tillsatts till vodkan.

Koskenkorva har under de senaste åren lanserat flera likörer med lägre alkohol likt Koskenkorva Apple och har rönt stora framgångar. De har bland annat vunnit åtskilliga priser under flera år i flertalet prestigefyllda sprittävlingar såsom ISW Awards och The Liqueur Masters.

– Trenden kring produkter med lägre alkoholhalt utan tillsatser växer sig allt större. Dagens konsumenter värdesätter naturliga produkter högt och söker ofta drycker som är knutna till en specifik plats. Därför är det otroligt kul att få presentera ännu en likör från Koskenkorva som har en verklig historia och som dessutom innehåller riktiga ingredienser, säger Heini Suominen, Senior Brand Manager på Koskenkorva Vodka.

Koskenkorva Apple är en nyhet i Systembolagets beställningssortiment sedan 6 mars.

Koskenkorva Apple
Ursprung: Koskenkorva, Finland
Artikelnr: 59788
Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 21 %
Pris: 159 kr

RELATERAD LÄSNING